Rune Aamodt
Rune AamodtEier / Daglig Leder
Rune er en erfaren mann med over 25 års fartstid i bransjen innen printere og tilbehør. Han begynte å selge når den første laser-printeren kom på markedet og har holdt det gående siden. Med erfaring og kunnskap er Rune parat til å hjelpe deg med å finne din bedrifts behov innen printere.

Om LaserSupport

For litt over 25 år siden begynte Rune å bygge opp det som i dag er kjent som LaserSupport Hedmark/Oppland.
Et firma som for mange er deres første valg når det kommer til printere og tilbehør. Daglig reiser Rune rundt og vedlikeholder, sjekker, bytter patroner og tonere. Og mens han er i farta selger han gjerne inn en printer eller to til de som trenger det.

“Jeg liker å møte kunden med et smil, og en ærlig mening”. For Rune handler det like mye om at du som kunde skal bli fornøyd med ditt kjøp, som det handler om at han driver et firma. Ute hos kunden setter han sin lit til kunnskap som er opparbeidet gjennom flere år, sammen med gode priser og riktig tilbehør.

Han ser frem til hvert kundebesøk og vet å sette pris på deg som kunde. “Jeg stiller opp for kundene mine når de trenger det!”, smiler han.
Når han er hos kunden går det mye i rens og vedlikehold. Han gir kundene sine en tilstandsrapport, og skulle noe trenge reparasjon er han klar til den jobben også. Bytte av slitedeler en stor del av jobben, men ikke like stor som salg av tonere, tromler og vedlikeholdskitt. Ved siden av dette har han over flere år opparbeidet seg solide leverandører som gjør at han kan levere det meste av printer tilbehør. Også i mange tilfeller til eldre printere.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for ditt firma.

Tenk miljø – tenk LaserSupport

LaserSupport tar sin del av ansvaret for miljøet. Gjør du?

De fleste printere har behov for riktig resirkulering av byttedeler, blekk og tonere.
Derfor har Laser-Support som en del av sin kundeservice gode rutiner for sortering og levering av sitt avfall.

Når vi er ute hos kunden tar vi med oss avfallet tilbake til oss. Deretter leverer vi tonere og annet til er godkjent spesialavfalls senter. De tar imot spesial avfallet, og sørger for at det blir behandlet på riktig måte. Det er en del av prosessen med resirkulering av spesialavfall, og det er viktig for oss.

På den måten kan vi sammen med våre kunder samarbeide om å skape et bedre miljø!

Laser-Support Miljø og kildesortering

Hvor holder vi til?

Med kontor og lager i Gjøvik er vi raskt på plass dersom du skulle trenge det.

Her har vi vårt kontor, og lager. Vi kan levere til de fleste plasser i Hedmark og Oppland innen rimelighetens tid dersom behovet skulle være der.